Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ερωτικές ιστορίες (4)

Ερωτικές ιστορίες (4)
Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ
Είχε προχωρήσει αρκετά το βράδυ και έξω κυριαρχούσε βαθύ σκοτάδι όταν η σύζυγος πήγε στο υπνοδωμάτιο και ξάπλωσε. Την ακολούθησε ο σύζυγος αλλά πριν βγάλει τα ρούχα του τού λέει η σύζυγος με ναζιάρικη φωνή:
-          Αγαπουλίνο, βαρέθηκα όλο τα ίδια και τα ίδια!
-          Κάθε φορά που μου κάνεις αυτή την εισαγωγή κάτι κακό μου συμβαίνει. Τι θες πάλι;
-          Θέλω να ντυθείς διαρρήκτης και να μπεις από το παράθυρο την ώρα που ξαπλώνω και να τρυπώσεις αθόρυβα στο κρεβάτι! Βάλε τη μαύρη σου φανέλα και το τζιν σου.
-          Εντάξει τι να κάνω κι εγώ που έμπλεξα μαζί σου;
-          Να πάρε και το καλτσόν μου και βάλε το στο κεφάλι σαν πραγματικός διαρρήκτης.
-          Καλά το παίρνω και πάω.
-          Έλα βάλε το να σε δω.
Ο σύζυγος φορά το καλτσόν στο κεφάλι και πηγαίνει προς την έξοδο του σπιτιού ενώ η σύζυγος του λέει:
-          Αγαπουλίνο είσαι πολύ ωραίος διαρρήκτης! Κοίτα όταν μπεις στο δωμάτιο να έχεις σκληρό ύφος όπως θα έκανε ένας πραγματικός διαρρήκτης!
Ο σύζυγος αργούσε να μπει ντυμένος διαρρήκτης από το παράθυρο και η σύζυγος πλησίασε στο παράθυρο να δει τι συμβαίνει και τι να δει; Ένα περιπολικό της αστυνομίας έβαζε το σύζυγό της με χειροπέδες στο πίσω κάθισμα και απομακρυνόταν.
Μια ηλικιωμένη γειτόνισσα είδε από το παράθυρο της κουζίνας της το «διαρρήκτη» που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο του γείτονα και κάλεσε την αστυνομία.
Μέχρι να πείσει ο σύζυγος την αστυνομία ότι δεν είναι διαρρήκτης το βρήκε το ξημέρωμα στο κελί του αστυνομικού σταθμού! Η ναζιάρα σύζυγος που ήθελε ερωτικά παιγνίδια με το διαρρήκτη την έβγαλε μόνη στο κρεβάτι!
Κ.Α.Χ.

24.11.2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου