Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ερωτικές ιστορίες (3)

Ερωτικές ιστορίες (3)
ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ
Μετά το βραδινό ο σύζυγος ασχολείται με το διαδίκτυο στο lap top του και η σύζυγος παρακολουθεί μια τηλεοπτική σειρά στην τηλεόραση. Μόλις τελειώνει το επεισόδιο λέει η σύζυγος:
-          Αγαπουλίνο, βαρέθηκα όλο τα ίδια και τα ίδια!
-          Τι θέλεις πάλι; Αφού ήρθαμε στο εξοχικό μας για αλλαγή!
-          Δεν αρκεί αυτό! Θέλω να πάρεις το αντίσκηνο και να το στήσεις στο τέρμα του αγροτικού δρόμου που περνά πίσω από το εξοχικό μας. Εκεί να ανάψεις τους δαυλούς και εγώ θα ντυθώ τουρίστρια, θα βάλω σορτσάκι και σακίδιο στην πλάτη και θα έρθω κι εγώ περαστική δήθεν από το αντίσκηνο. Θα σε ρωτήσω να μου δείξεις το δρόμο και εσύ θα με φωνάξεις να μπω μέσα και ξέρεις …
-          Εντάξει! Πού είναι το αντίσκηνο;
-          Στην αποθήκη, εκεί το βάζεις πάντα.
Παίρνει λοιπόν ο σύζυγος το αντίσκηνο και τους δαυλούς και περπατά μέχρι το τέλος του αγροτικού δρόμου, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά. Φεγγάρι δεν είχε εκείνο το βράδυ και ήταν θεοσκότεινα. Σε κάποια στιγμή μόλις ξετύλιξε το αντίσκηνο μια αστραπή φώτισε τα πάτα. Ακολούθησε μια δυνατή βροντή και άρχισε μια δυνατή βροχή λες και άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού. Ο σύζυγος δεν είχε πού να προστατευθεί από τη βροχή. Φορτώθηκε τα πράγματά του και κάτω από τη βροχή πήρε το δρόμο για να επιστρέψει στο εξοχικό. Μέχρι να φτάσει εκεί είχε γίνει μούσκεμα μέχρι τα κόκκαλα.
-          Αγαπουλίνο, γιατί άργησες; Ξέρεις ότι φοβάμαι μόνη τις αστραπές και τις βροντές!
Ο σύζυγος δεν είπε τίποτα. Πήγε και έκανε ένα ζεστό μπάνιο αλλά όταν επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο άρχισε να φταρνίζεται και να νοιώθει ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα του.
Εκείνο το βράδυ η παιγνιδιάρα σύζυγος αντί για «ερωτικά παιγνίδια» το πέρασε κάνοντας βεντούζες στο σύζυγο μπας και γλυτώσει την πνευμονία!
Κ.Α.Χ.
21.11.2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου